• +420 608 062 016
  • reditelka@skola-petrovice.cz
  • čp. 5, 403 37 Petrovice
  • Dopravní výchova

    Ve čtvrtek, dne 5. 5. 2022, se žáci 3. a 4. ročníku zúčastnili lekce dopravní výchovy pod záštitou policie města Ústí nad Labem. Za zážitkem vycestovali do Krásného Března na dopravní hřiště.

    Žáci byli seznámeni s pravidly silničního provozu a získali praktické zkušenosti s jízdou na kole dle dopravních značek. Jízdy se neobešly bez menších karambolů, ale všichni je absolvovali ve zdraví. 🙂

    V rámci setkání si vyzkoušeli též test ze znalostí dopravních značek a řešení různých dopravních situací, kde skvěle využili zkušenosti nabité v praktické části programu a šesti dětem z celkem patnácti zúčastněných se dokonce podařilo získat řidičské oprávnění na jízdní kolo.

    Program byl vskutku pestrý, počasí jako stvořené pro sportovní aktivity a čas strávený v příjemném prostředí všem utekl jako voda.

    Kolektiv ZŠ Petrovice

    This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).